Špricer u limenci

Kruševački "Rubin" uskoro na tržište izlazi sa novim proizvodom. Prvi put na domaćem tržištu - špricer u limenci! Vođeni time da treba da pridobiju svakog kupca, tehnolozi kruševačkog "Rubina", u prvim danima sledeće godine, obradovaće ljubitelje dobrog pića novim proizvodom - špricerom u limenci. Veruje se da je ciljna grupa onih koji će uživati u ovom hladnom napitku velika, kao i da je olakšano onima koji obožavaju da prave špricer. Kruševački "Rubin" je onudio rozi špricer, koji se pravi od rozea i beli, od stonog, polusuvog belog vina. Ono što je važno, jeste da je u pitanju potpuno prirodan proizvod, koji se pravi klasično, mešanjem vina i vode. Ovo piće, u limenci dobija novu dimenziju. Ambalaža je moderna, piću očuva svežinu, a s druge strane, limenka je svima dostupna, u svakoj prilici. Količina odgovara jednoj čaši, što je, veruje se, dovoljno za užitak.

Špricer u limenciKruševački "Rubin" uskoro na tržište izlazi sa novim proizvodom.

Prvi put na domaćem tržištu - špricer u limenci! Vođeni time da treba da pridobiju svakog kupca, tehnolozi kruševačkog "Rubina", u prvim danima sledeće godine, obradovaće ljubitelje dobrog pića novim proizvodom - špricerom u limenci!

"Prvi put se kod nas pojavljuje ovakav proizvod i ponosni smo što izlazi iz naše fabrike - kaže Zoran Bekrić, generalni direktor "Rubina", iz Kruševca.

"Verujemo da je ciljna grupa onih koji će uživati u ovom hladnom napitku velika, kao i da smo olakšali onima koji obožavaju da prave špricer. Ponudili smo rozi špricer, koji se pravi od rozea i beli, od stonog, polusuvog belog vina.

Ono što je važno, jeste da je u pitanju potpuno prirodan proizvod, koji se pravi klasično, mešanjem vina i vode. - Ovo piće, u limenci dobija novu dimenziju - rekao je Bekrić. - Ambalaža je moderna, piću očuva svežinu, a s druge strane, limenka je svima dostupna, u svakoj prilici. Količina odgovara jednoj čaši, što je, veruje se, dovoljno za užitak.

Oni koji su degustirali ovaj napitak, što je obavezno, pre izlaska na tržište, kažu da je ukus fenomenalan, limenka praktična i sasvim je sigurno, biće velika konkurencija pivu u sparnim danima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik